в последствие разбрах че е 1.8 няма да го турбинирам стах ме е да не си прееба двигателя спонсора (бащата) каза "Няма да ти зимам НОВ"
Известие
Collapse
No announcement yet.
спаИдер 1.8 турбо
Collapse
X
-
всеки нов колега с двигател TS започва да го турбинира и като разбере за кво иде реч даже и не си помисля повече.като изкате да бега купето предлага и други мотори по мощни май бяха V6 с турбо или без пак ще е 3.0 или 3.2 24v така че който изка да бега е ясно.а такава тема е дискутирана тука 100 пъти и има една с турбина само май на бОбО.145-цА
айде успех с турбиринирането.
а забравих има и 3.7 мисля е на аутоделта така че който има лев да скача а то не само колата ами данаци такси и акциз.Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 06:28.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от Energy Покажи съобщениев последствие разбрах че е 1.8 няма да го турбинирам стах ме е да не си прееба двигателя спонсора (бащата) каза "Няма да ти зимам НОВ"дига 10-15-20к.с....зависи от марката и големината,колкото по-голям,толкова по-голям
GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
И лепенки нали.... ??!?
Айде не се гъбаркайте с момчето....Пита дали може да се турбинира....Отговорихте му, че може...Нека от тук нататък да си решава сам какво ще прави...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Малко офф...
Не мога да разбера за какво ви е толкова това вървене в ниските?Земете си ЖТД и ще върви в ниските .....Пвече коне идват с повече обороти.Коя бегачка върви в ниските?Дръжте си колите над 4000 об/мин. и няма да има проблем с вървенето в ниските.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщениеМалко офф...
Не мога да разбера за какво ви е толкова това вървене в ниските?Земете си ЖТД и ще върви в ниските .....Пвече коне идват с повече обороти.Коя бегачка върви в ниските?Дръжте си колите над 4000 об/мин. и няма да има проблем с вървенето в ниските.
За разхода на бензин, ще си замълча...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Мнението ми е в контекста на това,че повечето "рацери"слагат "чип" с идеята за повече конски сили.Малко са тези дето търсят оптимизиране работата на мотора и икономия на гориво...Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
Comment