Известие

Collapse
No announcement yet.

спаИдер 1.8 турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

в последствие разбрах че е 1.8 няма да го турбинирам стах ме е да не си прееба двигателя спонсора (бащата) каза "Няма да ти зимам НОВ"
    Alfa Romeo 156 1.8ts

Comment

всеки нов колега с двигател TS започва да го турбинира и като разбере за кво иде реч даже и не си помисля повече.като изкате да бега купето предлага и други мотори по мощни май бяха V6 с турбо или без пак ще е 3.0 или 3.2 24v така че който изка да бега е ясно.а такава тема е дискутирана тука 100 пъти и има една с турбина само май на бОбО.145-цА
      айде успех с турбиринирането.
      а забравих има и 3.7 мисля е на аутоделта така че който има лев да скача а то не само колата ами данаци такси и акциз.
      Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 06:28.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Energy Покажи съобщение
        в последствие разбрах че е 1.8 няма да го турбинирам стах ме е да не си прееба двигателя спонсора (бащата) каза "Няма да ти зимам НОВ"
        Сложи си "спортен филтър"....дига 10-15-20к.с....зависи от марката и големината,колкото по-голям,толкова по-голям
        GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

И лепенки нали.... ??!?

Айде не се гъбаркайте с момчето....Пита дали може да се турбинира....Отговорихте му, че може...Нека от тук нататък да си решава сам какво ще прави...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Едиn хубав чип и няколко десети от главата надолу подобряват значително вървенето в ниските обороти на TS 16V
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Малко офф...
              Не мога да разбера за какво ви е толкова това вървене в ниските?Земете си ЖТД и ще върви в ниските .....Пвече коне идват с повече обороти.Коя бегачка върви в ниските?Дръжте си колите над 4000 об/мин. и няма да има проблем с вървенето в ниските.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                  Малко офф...
                  Не мога да разбера за какво ви е толкова това вървене в ниските?Земете си ЖТД и ще върви в ниските .....Пвече коне идват с повече обороти.Коя бегачка върви в ниските?Дръжте си колите над 4000 об/мин. и няма да има проблем с вървенето в ниските.
                  Напълно споделям това мнение, само че в софийските задръствания, ако ми покажеш как да стане тоя номер с оборотите, ще съм ти много благодарен.
                  За разхода на бензин, ще си замълча...
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Мнението ми е в контекста на това,че повечето "рацери"слагат "чип" с идеята за повече конски сили.Малко са тези дето търсят оптимизиране работата на мотора и икономия на гориво...
                    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Working...
                    X